Beyond MURA DISTILLERY

Beyond Mura Distillery logotip

Beyond Mura Distillery je ponosna slovenska destilarna, ki ustvarja vrhunske gine s pridihom Prekmurja. Nahajamo se v bližini Domžal, in čeprav smo nova in precej majhna, naša bakrena kupola le redko počiva.

Njiova strast do destilacije se odraža v receptih za slovenski London dry in Old Tom gin, ki so jih skrbno oblikovali skozi čas. Cilj je razveseliti slehernega ljubitelja gina, zato so združili tradicionalne metode s sodobnim pristopom k destilaciji.

Zgodba Beyond Mura Distillery se razvija iz naše stalne radovednosti, ustvarjalnosti ter vašega zaupanja. S ponosom in veseljem vam predstavljamo izdelke, ki predstavljajo popolno združitev tradicije in inovacije. Slovenski gin, ki nosi pridih Prekmurja, je odraz naše ljubezni do lokalnih sestavin in dediščine.

Pridružite se nam v tej radosti destilacije, kjer se spoštujejo tradicija, kakovost in edinstvenost. Naši izdelki so več kot le gini; so izkušnja, ki razkriva bogastvo okusov in vonjev. Odkrijte svet Beyond Mura Distillery in uživajte v pristnem slovenskem ginu, ki navdušuje vse ljubitelje destilacije.

Izdelki proizvajalca

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!