DEMO BRANDY

Demo Brandy

Demo brandy je s ponosom stopil nazaj na police, ohranjajoč svojo prepoznavnost med starejšimi generacijami in pričaralnostjo spominov iz osemdesetih let v Jugoslaviji. Ta vrhunska blagovna znamka, ki jo je že prej cenila množica, zdaj znova navdušuje s svojo izjemno kakovostjo.

Demo brandy izstopa kot pijača, ustvarjena z destilacijo vrhunskih grozdov. Proces začnejo z grozdjem, ki ga natančno izpostavijo fermentaciji pri optimalni temperaturi, kar rezultira v vinu z natančno določenimi značilnostmi. To vino nato skrbno destilirajo v bakrenih kotlih, vse dokler ne pridobijo čiste pijače izjemno visoke kakovosti.

Edinstvena kvaliteta Demo brandy-ja se razvija s staranjem v hrastovih sodih, kjer počiva tri leta. Ta postopek ne le dodaja značilno aromo, ampak tudi barvo, ki poudarja njegovo izjemnost. Demo brandy je tako več kot zgolj pijača, je neprecenljiv del preteklosti, ki ga zdaj ponovno lahko uživajo ljubitelji kakovostnih žganih pijač.

Pridite nazaj v osemdeseta leta s čudovito obnovljeno blagovno znamko Demo brandy. Prepustite se nostalgičnim trenutkom in raziskujte edinstveno kakovost, ki jo ta brandy ponuja.

Izdelki proizvajalca

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪