Gineral® gin Classic

Gineral® gin Classic je resnična mojstrovina iz Kozjanskega, večkrat nagrajena tako na državnih kot mednarodnih tekmovanjih. Ta gin spada v kategorijo London dry, kar pomeni, da mu po destilaciji ne dodajamo nobenih dodatkov, razen vode. Zaradi visoke stopnje naravnih arom in olj, ki se izločijo med fazo maceracije plodov, cvetov in začimb, je ta gin izjemno bogat in poln okusa.

Naravne arome in olja

Ena od ključnih značilnosti Gineral® gin Classic je bogastvo naravnih arom in olj, ki izvirajo iz skrbno izbranih sestavin. Plodovi, cvetovi in začimbe, ki se uporabljajo v procesu maceracije, prispevajo k kompleksnemu in uravnoteženemu okusu. Med sestavinami so citrusi, brin, koriander, kumara, poper kubeba, vrtnica damaščanka, angelika in kumina, ki skupaj ustvarijo neponovljivo aromatično izkušnjo.

Samostojno uživanje kot aperitiv ali digestiv

Gineral® gin Classic je zaradi svoje bogate in uravnotežene arome odličen za samostojno uživanje. Kot aperitiv ali digestiv, ta gin ponuja popolno ravnovesje med sladkimi, grenkimi in začimbnimi notami. Vsak požirek razkrije različne plasti okusov, kar naredi ta gin izjemno prijetno pijačo za vsak trenutek.

Popoln za gin tonik

Čeprav je Gineral® gin Classic odličen za samostojno uživanje, je prav tako idealen za pripravo gin tonika. Pri izbiri tonika je pomembno, da izberete takšnega, ki je čim manj aromatiziran, da lahko uživate v naravnih aromah gina. Alternativno lahko izberete tonik, ki poudari eno od sestavin gina, kot so citrusi, brin ali koriander. Naše priporočilo sta Fentimans Rose Lemonade ali Fentimans Indian Tonic Water, ki sta popolna spremljevalca tega izjemnega gina.

Priprava popolnega gin tonika

Za popoln gin tonik z Gineral® gin Classic sledite tem preprostim korakom:

  1. Izberite pravi tonik: Kot že omenjeno, izberite tonik, ki je čim manj aromatiziran ali poudari eno od sestavin gina.
  2. Ohlajena kozarec in led: Kozarec napolnite z ledom, da bo vaš napitek hladnejši in bolj osvežujoč.
  3. Dodajte gin: V kozarec nalijte merico Gineral® gin Classic.
  4. Dodajte tonik: Počasi dolijte tonik po robu kozarca, da ohranite karbonizacijo.
  5. Okrasite: Okrasite z rezino citrusa, kumare ali drugim dodatkom, ki poudari arome gina.

 

 

Gineral® gin Classic

Proizvajalec: Gineral Slovenija

Alkoholna stopnja: 40%

Količina: 0,7 l

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!