Gineral® gin Gold

Gineral® gin Gold je vrhunska različica Gineral® gin Classic, ki ji dodajamo najčistejše 24 karatno jedilno zlato v lističih. Ta prestižna serija gina je idealna za posebne priložnosti, saj združuje prefinjene arome London dry gina s čarobnim učinkom plešočih zlatih lističev. Gineral® gin Gold je več kot le pijača; je izkušnja razkošja in elegance.

Darilo za posebne priložnosti

Če iščete popolno darilo za posebne priložnosti, je Gineral® gin Gold odlična izbira. Njegov prestižni videz in edinstvena značilnost zlatih lističev naredijo ta gin nepozabno darilo za rojstne dneve, obletnice, praznike ali druge pomembne dogodke. Obdarovanca boste navdušili z izjemnim okusom in vizualnim učinkom, ki ga prinaša ta luksuzna pijača.

Idealno poslovno darilo

Gineral® gin Gold je tudi izjemna izbira za poslovna darila. V poslovnem svetu je pomembno, da naredite dober vtis, in s tem prestižnim ginom boste zagotovo izstopali. Podelitev Gineral® gin Gold kot poslovno darilo izraža prefinjenost, pozornost in skrb za podrobnosti, kar bo zagotovo cenjeno med vašimi poslovnimi partnerji.

Uživanje v samostojnem aperitivu

Poleg tega, da je Gineral® gin Gold odlično darilo, je tudi izvrsten za samostojno uživanje. Zlate lističe v ginu ustvarijo čudovito vizualno doživetje, medtem ko bogate arome in okusi London dry gina zagotavljajo vrhunsko senzorično izkušnjo. Uživajte v kozarcu Gineral® gin Gold kot aperitiv pred večerjo ali kot prestižen zaključek večera.

Prestižna serija

Gineral® gin Gold spada v kategorijo London dry ginov, kar pomeni, da mu po destilaciji ne dodajamo nobenih dodatkov razen vode. Vse naravne arome in okusi, ki se sprostijo med destilacijo, ostanejo nedotaknjeni, kar zagotavlja najvišjo kakovost pijače. Dodajanje 24 karatnega jedilnega zlata pa doda še dodatno plast razkošja in prestiža.

Kako uživati Gineral® gin Gold

Gineral® gin Gold lahko uživate na različne načine. Tukaj je nekaj predlogov, kako izkoristiti njegov polni potencial:

  • Samostojno uživanje: Nalijte kozarec Gineral® gin Gold in opazujte, kako se zlati lističi elegantno plešejo v tekočini. Uživajte počasi, da lahko resnično okusite vse bogate arome in okuse.
  • Gin tonik: Kombinirajte Gineral® gin Gold s kakovostnim tonikom, da poudarite njegove naravne arome, medtem ko zlati lističi dodajo vizualni čar. Priporočamo Fentimans Indian Tonic Water, ki bo dopolnil bogate okuse gina.
  • Cocktaili: Uporabite Gineral® gin Gold kot osnovo za vaše najljubše cocktaile. Njegova kompleksna aroma in vizualna privlačnost bodo dvignile vsak cocktail na novo raven.
Gineral® gin Gold

Proizvajalec:  Gineral® Slovenija

Alkoholna stopnja: 40%

Količina: 0,7 l

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!