Bananin liker

“Bananin liker – sladka poslastica s pridihom tropskega okusa”

Uživajte v sladki poslastici bananinega likerja, ki vam bo s svojim osvežujočim in tropskim okusom pričaral pravo eksotično doživetje. Ta edinstven liker vas bo navdušil s svojo intenzivno bananino aromo in sladkostjo, ki se stopi na vašem jeziku.

Bananin liker je izdelan iz zrelih in sočnih banan, ki zagotavljajo najboljšo kakovost in pristen okus. Vsak požirek tega likerja vas bo popeljal na miselne počitnice na tropske plaže, saj vam bo ponudil pravo razvajanje s pridihom eksotike.

Pustite se očarati s harmonijo okusa bananinega likerja, ki je idealna izbira za vse ljubitelje banane in tropskih okusov. Uživajte ga samostojno ali ga uporabite kot dodatek k različnim koktajlom, sladicam in sladoledu ter pričarajte si edinstveno kulinarično doživetje.

Privoščite si bananin liker kot sladko razvajanje ali ga delite s svojimi bližnjimi ob posebnih trenutkih. S svojo sladko in eksotično noto bo ta liker zagotovo osvojil vaše srce in vas popeljal na nepozabno kulinarično potovanje.

Proizvajalec: Destilarna krucefix

Alkoholna stopnja: 20%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪