Bootlegger

Bootlegger je pravi ponos naše blagovne znamke, ki združuje slovensko tradicijo, okusnost in edinstvenost. Naš viski je izdelan izključno iz slovenskega ovsenega slada in žita, pridelanega na Gorenjskem, kar zagotavlja izjemno kakovost in lokalni pečat.

Izdelujemo ga v manjših serijah, nato pa ga starimo v sodih iz alpskega hrasta, kjer pridobi svojo značilno aromo hrasta in prepoznavno rjavo barvo. Bootlegger je obvezna “oprema” za vsakega ljubitelja viskija in vse tiste, ki želite deliti le najboljše trenutke s prijatelji.

Naš slovenski viski vas bo prevzel s svojo bogato aromo hrasta in subtilnimi sadnimi pookusi. Popoln je za večerne urice, ob dobri cigari in v družbi nežnejšega spola. Doživite edinstven okus in slovensko gostoljubnost v vsakem požirku Bootlegger viskija.

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪