Figov Liker

“Figov liker – okusna in zdrava poživitev z bogatim vitamini in minerali”

Raziskujte svet fig z našim izjemnim figovim likerjem, ki žal še ni dovolj poznan pri nas. Fige so pravo bogastvo vitaminov B1 in mineralnih snovi ter so lahko koristne pri različnih zdravstvenih težavah. Kljub njihovim izjemnim lastnostim, fige pogosto spregledamo in premalo cenimo.

Naš figov liker je ustvarjen, da razširi zavedanje o tem čudovitem sadežu ter združi okus in koristnost. Suhe fige, ki so odličen vir naravne energije, namočimo v vodo, kar omogoča njihovo uporabo tudi kot zdravo sladilo. Likerska različica figov pa je še posebej primerna za športnike, kolesarje in hribolazce, ki potrebujejo dodatno dozo vzdržljivosti.

Pustite se zapeljati s harmonično kombinacijo okusov in zdravilnih učinkov fig. Uživajte v edinstvenem poživljanju, ki bo vaše brbončice očaralo, hkrati pa prispevalo k vašemu zdravju. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete skrivnost fig in njihov pozitiven vpliv na vaše telo.

Pridružite se nam in okusite magijo figovega likerja, ki združuje okusno razvajanje s koristnostjo narave. Prepoznajte njihov potencial in izkoristite prednosti tega slastnega in zdravega napitka.

 

Figov liker, Kržič

Proizvajalec: Žganjekuha Kržič

Alkoholna stopnja: 25%

Sadni delež: 120 g/l

Količina: 1 l

 

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪

are you OVER 18?

Za ogled morate biti stari vsaj 18 let!