Grog Bahne, vrhunski zimski koktajl, navdušuje s svojo raznolikostjo in prilagodljivostjo

Ta čarobna mešanica vključuje žganje, rum, karamelo in čaj, ustvarjajoč nepozaben okus, primeren za različne okuse in razpoloženja.

Uživajte v Grog Bahne na način, ki vam najbolj ustreza. Za pristno toplino ga pripravite z vročo vodo in se potopite v bogate arome, ki vas bodo prijetno ogrele v hladnih zimskih dneh. Če pa želite doživeti osvežujočo stran tega koktajla, se odločite za manj tradicionalno pot in ga postrezite s kockami ledu. Tako boste lahko uživali v Grog Bahne tudi v toplejših trenutkih.

To okusno in vsestransko pijačo lahko razveselite svoje bližnje ali pa si jo privoščite kot popolno decembrsko darilo zase. Grog Bahne je izjemen način, kako dodati pridih toplote in sladkega užitka v vaše zimske dni. Razvajajte svoje brbončice s harmonijo žganja, ruma, karamelnih not in nežnosti čaja.

Grog Bahne – koktajl, ki združuje tradicijo in sodobnost, ter vas popelje skozi zimsko razvajanje okusov. Ne pozabite deliti te edinstvene mešanice z ljubitelji dobrega okusa!

Grog, bahne

Proizvajalec: Bahne

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪