Indašnje Old Tom Gin iz Beyond Mura Distillery

Odkrijte čar Old Tom Gin znamke Indašnje iz destilarne Beyond Mura Distillery. Njegovo ime, izpeljano iz prekmurskega izraza za “nekdanji”, odraža bogato zgodovino tega klasičnega gin stila.

Okusna Zgodba: Old Tom Gin, priljubljen v 18. stoletju v Angliji, se vrača na trgovske police s sodobnim pridihom. Plakete črne mačke “Old Toma” so bile nekoč simbol nakupa gina v angleških pubih. Naš Indašnje združuje tradicijo in sodobnost v vsaki kapljici.

Aromatični Užitki: Grenkoba brinovih jagod se prepleta z rahlo trpkostjo citrusov, obogateno z vonjem cimeta, pimenta in korenin. Fižol tonka dodaja vanilijo in marcipan, medtem ko citrusi in kamilica ustvarjajo harmonično kombinacijo svežine in bogatih arom agrumov.

Edinstveni Postopek: Naš Old Tom Gin dobi svojo polnost z namakanjem kamilice, fižola tonke in vanilije, dodatno izboljšan s trsnim sladkorjem. Ta postopek poudari kompleksnost začimb v gnu, medtem ko mu trsni sladkor doda barvo in karakter. Opozorilo: Lahko se pojavijo usedline, ki so naraven del kakovostnega izdelka.

Odkrijte izjemno mešanico tradicije in sodobnosti z Indašnje Old Tom Gin. Privoščite si edinstveno izkušnjo okusov, ki vas popelje nazaj v čas črnih mačk in zgodovine gina.

Indašnje, Beyond Mura Distillery

Proizvajalec: Beyond Mura Distillery

Alkoholna stopnja: 40%

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!