Jagrovc

“Jagrovc – ekskluzivni sladko-grenki zeliščni liker s čarobno mešanico več kot 50 začimb”

Raziskujte edinstven svet okusov z Jagrovcem, izjemnim sladko-grenkim zeliščnim likerjem, ki je aromatiziran z več kot 50 različnimi začimbami in zelišči. Njegova skrivnostna sestava zelišč in začimb bo očarala tudi najbolj zahtevne ljubitelje likerjev.

Jagrovc je popolna kombinacija sladkega in grenkega okusa, ki ga je mogoče uživati kot aperitiv ali dodatek k različnim pijačam. Ta razburljiva grenčica spodbudi tek in vas navduši s svojo edinstveno mešanico zeliščnih not.

Izberite Jagrovc, liker, ki bo očaral vaše brbončice in vam ponudil izkušnjo, ki je ne boste pozabili. Njegova bogata aroma in kompleksni okus vas bosta popeljala na nepozabno kulinarično popotovanje. Preizkusite to izjemno mešanico začimb, ki bo vašim užitkom dodala pridih posebnosti.

Pridite in odkrijte čarobnost Jagrovca, najboljšega sladko-grenkega zeliščnega likerja na trgu. S svojo vrhunsko kakovostjo in bogatim okusom bo zagotovo navdušil tudi najzahtevnejše gurmane. Ne odlašajte, temveč si zagotovite svojo stekleničko Jagrovca že danes!

 

Jagrovc, Žganjekuha Kržič

Proizvajalec: Žganjekuha Kržič

Alkoholna stopnja: 35%

Količina: 0,70 l

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!