Janež žganje

Janežovo žganje je priljubljen destilat, ki navdušuje s svojo močjo in osvežujočim karakterjem. Pridobljeno iz plodov janeža, to žganje ponuja bogate arome janeža, ki vas bodo prevzele že ob prvem požirku.

Uživajte v intenzivnem okusu in vonju janeža, ki se razvijata v vaših ustih. Janežovo žganje je idealna izbira za ljubitelje unikatnih okusov in tistih, ki cenijo izrazite začimbne note. Z močjo svojega okusa, ki se elegantno prepleta s prijetno osvežujočim učinkom, je to žganje nepogrešljivo za različne priložnosti.

Janežovo žganje je pravi zaklad za ljubitelje koktajlov in različnih mešanih pijač. Dodajte mu svoj osebni pečat in ustvarite edinstvene kombinacije, ki bodo navdušile vaše brbončice.

Okusite moč in osvežujočost janeža z vsakim požirkom janeževega žganja. Ta pijača vam bo prinesla edinstveno izkušnjo in očarala vaše čute.

Janež žganje, Krucefix

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪