Košutnik žganje

Košutnikovo žganje je prava poslastica za vse ljubitelje kakovostnih žganih pijač. Narejeno iz skrbno izbranih cvetov, vas bo to žganje prevzelo s svojo izjemno aromo in okusom, ki prihaja naravnost iz srca narave.

Vsak požirek košutnikovega žganja vas popelje na odkrivanje divje narave in izraža pristno povezanost z okoljem. Sveža aroma in poln okus košutnika vas bosta očarala in navdušila. Ta žgana pijača je izraz izjemne kakovosti in skrbnega pridelovanja.

Košutnikovo žganje je idealno za tiste, ki cenijo naravne sestavine in avtentičen okus. S svojo unikatno karakteristiko predstavlja priložnost za uživanje v posebnih trenutkih in druženjih. Presenetite svoje goste s to izvirno žgano pijačo, ki bo poudarila vašo gostoljubnost in skrb za njihovo izkušnjo.

Vzemite si trenutek zase in se prepustite čarobnosti košutnika. Bodite del narave in raziskujte njene bogate okuse. Odkrijte edinstvenost te žgane pijače, ki bo navdušila vaše brbončice in pustila trajen vtis.

Košutnik žganje, Krucefix

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪