Kumina žganje

Kumina žganje je vrhunski destilat, ki združuje tradicijo, kakovost in neustavljive arome kumine. To edinstveno žganje je pridobljeno z izbranimi kuminovimi semeni, ki dajejo pijači intenziven in začimbno-aromatičen okus.

Pustite se očarati s harmonijo okusa kumine, ki jo prinaša to žganje. Vsak požirek vas bo navdušil s svojo kompleksnostjo, nežno pikantnostjo in prijetno toplino, ki se širi po vašem grlu.

Kumina žganje je prava izbira za vse ljubitelje unikatnih in izrazitih okusov. Uživajte ga samostojno ali ga uporabite kot sestavino za pripravo kulinaričnih specialitet in koktajlov, kjer bo njegova bogata aroma popestrila vaše jedi in pijače.

Prepustite se raziskovanju sveta kumine in se podajte na edinstveno kulinarično potovanje z vonjem in okusom kumina žganja. To vrhunsko destilirano žganje vas bo navdušilo s svojo kakovostjo, edinstvenostjo in brezčasno privlačnostjo.

 

Kumina žganje, Krucefix

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪