Lešnikov liker

Uživajte v razvajanju vaših brbončic z okusom lešnikovega likerja. Ta izvrsten liker vas bo očaral s svojim bogatim in intenzivnim lešnikovim okusom, ki bo prebudil vaše čute.

Lešnikov liker je izdelan iz prvovrstnih lešnikov, ki so skrbno izbrani za najboljšo kakovost in okus. Vsak požirek tega likerja vam ponuja slastno doživetje, ki vas bo navdušilo.

Pustite se razvajati s sladkim in aromatičnim lešnikovim likerjem, ki je popolna izbira za vse ljubitelje lešnikov. Uživajte ga samostojno ali ga dodajte kot sestavino v koktajle in sladice ter si pričarajte edinstvene okuse.

Privoščite si lešnikov liker kot posebno razvajanje ali ga delite s svojimi najdražjimi ob posebnih priložnostih. Prepustite se čarom tega slastnega likerja in si privoščite pravo kulinarično uživanje.

Viljamovka, Kržič

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 20%

 

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪

are you OVER 18?

Za ogled morate biti stari vsaj 18 let!