BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 80 EUR

BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 80 EUR

Liker viljamovka

Viljamovka,ki je izjemno priljubljena, je poznana po svoji izjemni aromi in bogatem okusu, ki izvira iz sočnih in zrelih hrušk sorte Viljamovka. Ta čarobna pijača združuje tradicijo z inovacijo, prinašajoč v vaš kozarec pristno doživetje sadja.

Z nežno zlato barvo in sijočo prosojnostjo, viljamovka vabi z vonjem sveže obranih hrušk, ki se prepleta z rahlimi notami vanilje in sladkih začimb. Ob prvem požirku boste odkrili mešanico sladkosti in osvežujoče kisline, ki se razvijata v polnost okusa z zaznavo sočnosti in sočutja do hruške.

Naša viljamovka je narejena s strastjo in skrbnostjo, izbrani plodovi so ročno nabrani in skrbno fermentirani ter destilirani, da bi ohranili prvotne arome hruške. Ta edinstvena pijača je popolna izbira za posebne priložnosti ali pa za sproščujoče trenutke ob koncu dneva.

 

Viljamovka liker, Krucefix

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 20%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪