Limonovec

“Limonovec – osvežujoč digestiv za izboljšano prebavo in raznolike kombinacije”

Uživajte v osvežujočem okusu z Limonovcem, izvrstnim limoninim digestivom, ki pomaga pri prebavi. Najboljši učinek dosežemo, ko ga postrežemo direktno iz zmrzovalnika po obroku. Ta edinstven liker se odlično kombinira s penečim vinom, kar vam omogoča odkrivanje novih harmonij okusov.

Limonovec ni omejen le na digestivno vlogo, ampak je tudi čudovit dodatek k sadnim solatam, jagodam ter različnim kolačem in kremam. Njegova svežina in kislost odlično dopolnjujeta sladke in sadne jedi, pri čemer ustvarjata pravcati simfonični okusni spektakel.

Naročite si Limonovec in se prepustite osvežujočemu užitku, ki izboljšuje prebavo in razvaja vaše brbončice. Ta liker je popolna izbira za ljubitelje limone, ki želijo dodati poseben pridih okusa in svežine svojim obrokom in posebnim trenutkom.

Pridružite se nam in odkrijte široko paleto možnosti, ki jih ponuja Limonovec. Izkoristite njegovo edinstveno moč, da ustvarite nepozabne gastronomske kombinacije.

Limonovec, kržič

Proizvajalec: Žganjekuha Kržič

Alkoholna stopnja: 25%

Sadni delež: 50 g/l

Količina: 1 l

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪

are you OVER 18?

Za ogled morate biti stari vsaj 18 let!