Luštrek

Luštrekovo žganje je slovenska pijača, ki navdušuje s svojim izjemnim okusom in visoko kakovostjo. To žganje je rezultat dolgoletne tradicije in strokovnega znanja destilarjev, ki so poskrbeli za njegovo vrhunsko izdelavo.

Okus luštrekovega žganja je edinstven in prepoznaven. Vsak požirek vam pričara bogato in harmonično kombinacijo arom, ki bo očarala vaše brbončice. S svojo gladko teksturo in prijetno toplino, ki se razširi po grlu, vam bo luštrek ponudilo pravo senzorično doživetje.

Ne glede na to, ali ga uživate ob posebnih priložnostih ali si privoščite sproščujoč trenutek ob koncu dneva, luštrek bo vedno izpolnilo vaša pričakovanja. Vsekakor je idealna izbira za ljubitelje kakovostnih žganih pijač, ki cenijo tradicijo in izvirnost.

Ponašajte se z luštrekovim žganjem na svojih družabnih dogodkih in razvajajte svoje goste s to pristno slovensko specialiteto. Bodite del edinstvene izkušnje, ki jo ponuja to žganje, in pustite, da vas njegov okus popelje v svet kulinaričnih užitkov.

Luštrekovo žganje je izdelano s posebno skrbnostjo in izbranimi sestavinami, kar mu zagotavlja visoko kakovost in ugled med poznavalci. Prepustite se razkošju okusa in odkrijte, zakaj je luštrek žganje tako cenjen med ljubitelji žganih pijač.

Luštrek žganje, Krucefix

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪