Medeni liker

“Medeni liker – izjemna tradicionalna pijača, ki sega v čase bogov”

Odkrijte čarobnost medenega likerja, ene najstarejših pijač na svetu, ki so jo po ljudskem izročilu pili tudi bogovi. Medeno vino je bilo cenjeno že med starimi Grki, Egipčani, Babilonci in Rimljani, vendar so ga takrat pripravljali kot mešanico medu, vode in različnih kvasovk.

Medeni liker, znan tudi kot medica, je v žganjekuhi Kržič pripravljen iz sadnega žganja, ki mu dodajajo med izbranih slovenskih čebelarjev.

Slovenija se uvršča med vodilne države na svetu po številu ljudi, ki se ukvarjajo z gojenjem čebel. Zaradi tega so izdelki iz medu pri nas zelo razširjeni, med njimi pa se nahaja tudi okusen medeni liker.

Pridružite se tisočletni tradiciji in uživajte v izjemnem okusu medenega likerja. Skrbno pripravljene in izbrane sestavine vam prinašajo popolno harmonijo medu in žganja, ki vas bo popeljala v svet neustavljivega užitka. Z vsakim požirkom boste okusili zgodovino, strast in kakovost.

 Izberite vrhunski izdelek, ki ga bogati slovenska tradicija in izjemna kakovost lokalno pridelanega medu. Ne odlašajte, temveč se prepustite čarobnosti medenega likerja že danes!

Medeni liker, Kržič

Proizvajalec: Žganjekuha Kržič

Alkoholna stopnja: 25%

Količina: 1 l

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪