Medna vila

“Medna vila – slastna harmonija medu in viljamovke za edinstven užitek”

Pokušajte čarobnost Medne vile, likerja, ki združuje slasten med in slovensko viljamovko v popolno harmonijo okusov. Ta izvrstna mešanica vključuje suhe krhlje hruške viljamovke, ki so namočene v žganje, destilirano iz vrhunske slovenske viljamovke.

Medna vila vas bo navdušila s svojo izjemno sladkostjo in sadno noto, ki jo prinaša hruška viljamovka. Kombinacija medu in viljamovke ustvarja okusno sinergijo, ki se bo razvnela na vašem jeziku. Ta liker vam ponuja popolno razvajanje brbončic in edinstven užitek, ki ga ne boste pozabili.

Ne zamudite priložnosti, da odkrijete skrivnostno moč Medne vile. Naročite si svojo stekleničko in se prepustite čaru mehkega medu in aromatične viljamovke, ki ju je združila ta izjemna pijača. Uživajte v neponovljivem okusu, ki vas bo popeljal na potovanje čutnih doživetij.

 

Medna vila, Žganjekuha Kržič

Proizvajalec: Žganjekuha Kržič

Alkoholna stopnja: 25%

Sadni delež: 60g/l

Količina: 1 l

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪

are you OVER 18?

Za ogled morate biti stari vsaj 18 let!