Melisa Žganje

Melisa žganje je izjemna destilirana pijača, ki vas bo očarala s svojo svežino in nežnostjo. Pridobljeno iz skrbno izbranih listov melise, to žganje ponuja edinstveno kombinacijo aromatičnih not in subtilnega okusa.

Uživajte v vsakem požirku tega žganja, ki vas bo prevzel s svojo harmonijo in blaženostjo. Melisa prinaša sproščujoč učinek in pomirja dušo, zato je to idealna pijača za sproščene trenutke in uživanje v družbi prijateljev.

Melisa žganje je priljubljena izbira med ljubitelji kakovostnih destilatov in tistimi, ki cenijo naravne sestavine. S svojim edinstvenim okusom in svežino se odlično prilega različnim priložnostim, bodisi kot aperitiv ali kot dodatek k različnim koktajlom.

Doživite čarobnost melise z vsakim požirkom melisa žganja. Ta pijača vam bo pričarala občutek umirjenosti in sprostitve ter vas popeljala v svet čutnih doživetij.

 

Melisa žganje, Krucefix

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪