Načišen London Dry Gin iz Beyond Mura Distillery

Načišen, kar v prekmurščini pomeni drugačen, je izjemno poseben gin, ki se ločuje od ostalih ginov, a hkrati deli z njimi mnogo skupnih značilnosti.

Fuzija Unikatnih Postopkov: Pri ustvarjanju Načišen London Dry Gina smo združili dva edinstvena postopka. Začenjamo z enodnevno maceracijo začimb, nato pa nadaljujemo z destilacijo s parno infuzijo. Skrbno smo združili začimbe iz Džin #1, #2 in #3, kar je privedlo do nastanka izjemnega gina Načišen.

Raznolik Okus: Grenkobo in nežno trpkost brina dopolnjuje svežina zdrobljenih koriandrovih semen. Cvetlični spekter, ki ga tvorijo kamilica, vrtnica, sivka in hibiskus, obogati okus gina s svežino in ustvari miselne podobe raznolikih cvetličnih vrtov.

Harmonija Arom: Citrusni napoj, obogaten z dodatkom limonske trave, pomaranče in limonine lupine, nadaljuje preplet arom v Načišen ginu.

Orientalski Poudarki: Za končno harmonijo brbončic poskrbita piment in kardamom, ki dvignejo gin z orientalskimi okusi. Ingver in rožmarin zaključita to popotovanje okusov in arom z rahlo pikantnim vtisom.

 

Načišen, Beyond Mura Distillery

Proizvajalec: Beyond Mura Distillery

Alkoholna stopnja: 40%

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!