Orehovec

“Orehovec – sladko-grenki liker za zdravje in okusno doživetje”

Pokušajte čarobnost Orehovca, sladko-grenkega likerja, ki združuje bogastvo okusa in zdravilne lastnosti orehov. Oreh je že stoletja prisoten v ljudski medicini kot zdravilo za prebavo in podporo ščitnici. Danes pa ga številni cenijo tudi zaradi njegovega vpliva na slabokrvnost ter ga imajo za nepogrešljiv del planinskega nahrbtnika.

Sladko-grenki Orehovec, narejen po tradicionalnem receptu patra Ašiča, je liker žganjekuhe Kržič. Ta edinstvena mešanica vam prinaša harmonično kombinacijo sladkosti in grenkobe, ki bo navdušila vaše brbončice. Orehovec je popolna izbira za ljubitelje likerjev, ki si želijo okusnega doživetja, obenem pa izkoristiti zdravilne lastnosti oreha.

Oreh velja za superživilo po oceni strokovnjakov, saj je dokazano, da lahko pomaga pri različnih rakavih obolenjih. Zato je Orehovec tudi odlična izbira za tiste, ki želijo združiti užitek s pozitivnim vplivom na zdravje.

Naročite si svojo stekleničko Orehovca in se prepustite edinstvenemu okusu ter zdravilnim koristim oreha. Razvajajte svoje brbončice in hkrati poskrbite za svoje dobro počutje.

Domači Orehovec, Kržič

Proizvajalec: Žganjekuha Kržič

Alkoholna stopnja: 25%

Količina: 0,7 l

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪

are you OVER 18?

Za ogled morate biti stari vsaj 18 let!