Origano žganje

Origanovo žganje je izjemna žgana pijača, ki vas bo navdušila s svojo edinstveno kombinacijo arome in visoko kakovostjo. Destilirano iz skrbno izbranega origana, ta žganje predstavlja pravo poslastico za ljubitelje izvirnih in okusnih pijač.

Sveža aroma origana se izrazito prepleta z notami žganja, ustvarjajoč izjemno privlačen in prepoznaven okus. Vsak požirek vas popelje v svet izjemnih okusnih doživetij, saj origanovo žganje izraža bogatost in globino svojih aromatskih lastnosti.

Naj bo to žganje del vaših posebnih trenutkov in druženj. Bodite gostitelj, ki razvaja svoje goste s to izvirno žgano pijačo, ki izraža izjemno kakovost in okus. Izberite origano in presenetite svoje brbončice ter goste s pristno in izvirno izkušnjo.

Preizkusite origanovo žganje in se prepustite njegovemu čarobnemu okusu. Bodite del kulinaričnega raziskovanja in odkrijte, kako lahko ta unikatna žgana pijača obogati vaše gastronomske užitke.

Origano žganje, Krucefix

Proizvajalec: Destilarna Krucefix

Alkoholna stopnja: 40%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪