Pelinkovec: Okus Tradicije v vsaki Kapljici

Pelinkovec, naš tradicionalni grenki zeliščni liker, je postal prava senzacija v zadnjih letih. Zasnovan na žlahtnem zelišču – pelinu, in obogaten z edinstveno noto janeža, ta liker ponuja izjemno bogat in grenak okus, ki je priljubljen med ljubitelji avtentičnih zeliščnih napitkov.

Okusna Harmonija Naravnih Sestavin: Pelinkovec, sinonim za tradicijo in kakovost, je resnično doživetje za tiste, ki cenijo unikatne okuse in iščejo resnično tradicionalno izkušnjo. Harmonična kombinacija nežno grenkega pelina in aromatičnega janeža ustvarja liker, ki očara s kompleksnostjo in dolgotrajnim pookusom.

Več kot Liker, Je Kulturna Dedščina: Pelinkovec ne predstavlja le pijače; je del bogate kulturne dediščine in vstopnica v svet tradicionalnih okusov. Za tiste, ki ljubijo grenke napitke, je Pelinkovec neizogibna izbira, ki ponuja posebno doživetje in očara brbončice z nepozabno kombinacijo grenkih in aromatičnih not.

Naročite Si Edinstven Okus Tradicije: Odkrijte edinstveno doživetje z našim Pelinkovcem. Naročite si svojo steklenico in se prepustite čarom pelinovega zeliščnega likerja. Pelinkovec – okus tradicije, ki bo navdušil sodobne sladokusce in jih popeljal na nepozabno pot v svet zeliščnih likerjev.

 

Pelinkovec, bahne

Proizvajalec: Bahne

Alkoholna stopnja: 30%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪