BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 80 EUR

BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 80 EUR

Robidov liker – Sladka poslastica za brbončice

Robidov liker je izjemno aromatičen in sladek liker, ki bo navdušil ljubitelje sladkih okusov. Izdelan je iz visoke vsebnosti sočnih in zrelih robid, ki dajejo likerju izjemno lepo barvo in bogat okus.

Ta poseben liker iz robid je priljubljen med ljubitelji koktajlov, saj se odlično kombinira z drugimi sestavinami in ustvarja izjemno okusne mešanice. Lahko ga uporabite tudi kot sladko noto v slaščicah ali ga preprosto uživate samostojno.

Robidov liker se ponaša z visoko kakovostnimi robidami, ki so pridelane v notranjskih nasadih. To zagotavlja svežino in intenziven okus, ki bo zadovoljil vaše brbončice.

Pridite in poskusite Robidov liker, sladko razvajanje za vaše brbončice. Prepustite se sladkim užitkom in odkrijte edinstveno kombinacijo sladkosti in arom, ki jo ponuja ta čaroben liker.

Robidov liker, Bahne

Proizvajalec: Bahne

Alkoholna stopnja: 25%

 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪