Smrekov liker

Odkrijte čarobnost Smrekovega likerja, znanega tudi kot Smrekovec, ki je nepogrešljiv del ponudbe vseh gorskih postojank, koč in zavetišč.

Ta nostalgičen liker temelji na starih receptih, ki so jih že uporabljali naši predniki, in združuje vrhunsko domače sadno žganje ter smrekove vršičke, nabrane v slovenskih gozdovih.

Smrekov liker je nežna pijača, ki nas s svojim vonjem in okusom popelje nazaj v otroštvo, ko nam naše babice ponujale smrekov sirup ob prehladu. Ta čudovit liker, narejen na osnovi domačega žganja, je prava poslastica za ljubitelje nostalgije. Poleg tega se pozimi odlično prileže tudi v skodelici toplega čaja, ko se zavijete v odejo ob kaminu v družbi svoje boljše polovice.

Ustvarite si posebno doživetje z okusom Smrekovega likerja, ki vas bo očaral s svojo edinstveno aromo in bogato zgodovino.

Smrekov liker, Žganjekuha Kržič

Proizvajalec: Žganjekuha Kržič

Alkoholna stopnja: 21%

Količina: 1 l

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪

are you OVER 18?

Za ogled morate biti stari vsaj 18 let!