Žganjekuha Kržič

“Vstopite v čarobni svet Žganjekuhe Kržič, kjer so začeli ustvarjati že daljnega leta 1994.”

To skromno družinsko podjetje združuje bogato znanje, modrost in trud več generacij, kar se odraža v naših izjemnih žganjih. Pri nas stremimo k naravnemu načinu pridelave in uporabljamo bakrene kotle, v katerih ročno destiliramo žganja iz slovenskega sadja.

Našo široko paleto izdelkov sestavlja kar 21 različnih žganih pijač, likerjev in grenčic, ki jih polnimo v darilne in gostinske steklenice.

Naša žganja so prejela visoke ocene na ocenjevanju na Biotehniški fakulteti, kar nam je prineslo certifikat kakovosti “Odlično je, vrhniško je!” Zavoda Ivana Cankarja z Vrhnike za naše naslednje pijače: borovničevce, viljamovko, medeni liker, brodko, pelinkovec, slivovko, sadno žganje s suhim sadjem, pehtranov liker, brinjevec, medno vilo, gin in orehovec.

Pri svojem delu pa se vedno trudimo biti inovativni. Kot prvi na svetu smo ustvarili Brodko, večkrat nagrajeno žganje iz presežkov kruha, ki nastanejo v proizvodnji prepečencev. Naša inovativna receptura nam omogoča ustvarjanje visokokakovostnega žganja, ki je posebej primerno za mešanje v koktajlih.

Pridite in doživite edinstveno ponudbo Žganjekuhe Kržič, kjer se združujejo tradicija, strast do kakovosti in inovativnost. Okusite naša žganja, ki so rezultat truda, predanosti in ljubezni do ustvarjanja nečesa posebnega. Prepustite se čarobnosti naših okusov, ki bodo očarali vaše brbončice in vas popeljali na nepozabno kulinarično potovanje.

Prikazovanje 1–16 od 17 rezultatov