Medinet

Sredozemski vinogradi južne Francije so dom Medineta!

Languedoc-Roussillon pokriva območje na meji Sredozemskega morja med zahodno od Rone in Camargueja do meje Španije in Pirenejev. Vinogradi te sončne regije so eno največjih prostranstev vinogradniške regije na svetu.

Dolga zgodovina vinarstva ter ugodne naravne in podnebne razmere pojasnjujejo, zakaj je vino tako pomembno v Languedoc Roussillonu – regiji, ki prideluje predvsem rdeča vin.

Gascogne je idealno mesto za bela vina, ki združujejo vitalnost južne Francije s fino eleganco. Nahaja se med Atlantskim oceanom in Pireneji, sonce juga v kombinaciji s hladilnim vetrom oceana naredi Gascogne idealno mesto za gojenje aromatičnih in elegantnih belih vin.

Vina Medinet poudarjajo trenutke druženja, druženja in srečanj z novo mero fascinacije. Izkušnja, ki še dolgo odmeva sočasnost harmonije in okusa.
Značilna oblika steklenice amfore govori jezik estetike, ki izpolnjuje hrepenenje po čistosti klasičnega občutka za stil, ki se dotakne duše.

Medinet “Zvezda juga” je pravi ambasador čudovitega juga Francije in ponuja značilna aromatična vina z edinstvenim sadnim bogastvom in vitalnim okusom

Prikaz vseh 3 rezultatov