Vinska klet Kelenc

Vinska klet Kelenc – Tradicija in strast v Lendavskih goricah

Vinska klet Kelenc se nahaja nad mestom Lendava v osrčju Lendavskih Goric, kjer se že stoletja neguje bogata tradicija vinogradništva. Postavljena na najseverovzhodnejšem vinorodnem okolišu v Sloveniji, Prekmurskem vinorodnem okolišu, klet Kelenc ohranja dediščino in skrbi za kakovostno pridelavo vin. S peto generacijo vinarjev, ta družinska klet združuje tradicijo s sodobnim kletarjenjem.

Obdano z vinogradi v čudoviti vinski pokrajini Lendavskih goric, kjer se vinogradništvo prepleta z našimi srci že stoletja, Vinska klet Kelenc ustvarja edinstveno povezavo med preteklostjo in sodobnostjo. Vsaka steklenica vina iz naše kleti je plod te posebne pokrajine ter naše strasti do vina. Skrbno negovani vinogradi in skrbno izbrane grozdne sorte se preoblikujejo v vrhunska vina, ki izražajo značaj in avtentičnost kraja.

Vabimo vas, da se pridružite naši zgodbi. Obiščite Vinsko klet Kelenc in doživite edinstveno vinsko doživetje. Okusite naša vrhunska vina, ki izražajo terroir Lendavskih goric in zanos vinogradništva, ki ga prenašamo iz generacije v generacijo. Prepustite se čarobnosti okusov in vonjev, ki jih ponuja naša klet, ter spoznajte zakladnico slovenskega vinogradništva.

Prikaz vseh 9 rezultatov