Berryshka

“Berryshka je pristno družinsko podjetje, ki je zraslo iz ljubezni do tradicije in vrhunske kakovosti.”

Njihova navdihujoča zgodba se prične v slikoviti vasici Šentvid pri Stični, kjer se je družina Kenda zavezala oživiti nekoč propadajočo destilarno.

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja sta gospod Jože Kenda in njegov sin Samo sprejela pogumno odločitev in prevzela najem destilarne, ki se je skrivala v objemu čudovitega Kočevskega pragozda, v idiličnem kraju Obrh pri Dolenjskih Toplicah. Ta korak je postavil temelje za nastanek podjetja Berryshka.

Družina Kenda je z gorečo strastjo in predanostjo destilaciji ustvarila edinstveno blagovno znamko, ki jo danes poznamo kot Berryshka. Njihova misija je ohranjanje tradicionalnih metod destiliranja in ustvarjanje izjemnih izdelkov, ki očarajo s svojimi okusi in aromami.

Berryshka je sinonim za vrhunsko kakovost in izjemnost. Njihovi izdelki so plod skrbno izbranih sestavin, skrbnega postopka destilacije in mojstrskega znanja. V vsaki steklenici se skriva strast, trud in dediščina več generacij, kar se odraža v vsakem požirku.

V njihovi bogati ponudbi boste našli različne žgane pijače, likerje in druge izdelke, ki vas bodo navdušili s svojo izjemno kakovostjo in edinstvenimi okusi. Berryshka se posebej ponaša s svojimi vrhunskimi sadnimi žganji, ki jih pridelujejo iz najboljšega lokalnega sadja. Vsak požirek razkriva bogat spekter okusov, ki vas popeljejo na nepozabno kulinarično potovanje.

Preizkusite čarobnost Berryshke in doživite izjemno izkušnjo okusov, ki vas bo navdušila. Njihova zgodba je zgodba družine, ki je ohranila spoštovanje do tradicije in z vsem srcem ustvarila žgane pijače, ki bodo očarale še tako zahtevne gurmane.

Prikaz vseh 7 rezultatov