Vino

Dobrodošli v čarobnem svetu epijače.si, spletne vinoteke, ki vas popelje na izjemno vinsko potovanje! Naša vinoteka vam ponuja izbor raznolikih tujih in domačih vin, ki bodo razvajala vaše brbončice in vam omogočila, da odkrijete pravega kralja med vini.
Pri nas ne gre le za izbiro vina, temveč za pravo umetnost ujemanja okusov. V naših opisih vin boste našli dragocene nasvete, kako izbrati pravo vino za katerokoli priložnost in kakšno hrano ponuditi ob izbranem vinu. Sledite našim strokovnim priporočilom in pričarajte popolno harmonijo okusov na vaši mizi.

Naša strast do vina se ne ustavi pri izboru. Na našem blogu si lahko preberete daljši zapis o tem, kako izbrati pravo vino za vsako priložnost. Raziskujte skrivnosti vinogradov, odkrijte vpliv lokalnega podnebja na okuse, razumite zgodovino vinske kulture in poglobite svoje poznavanje te čarobne tekočine. Vsi radi uživamo v kozarcu dobrega vina, toda redkokdaj se vprašamo, kako so ljudje skozi stoletja odkrili to čarobno tekočino – pri nas lahko spoznate tudi to.

Blagovne znamke

Izbrano iz trgovine

Ocenjeno 0 od 5
9,99 
Ocenjeno 0 od 5
14,94 
Ocenjeno 0 od 5
9,99 
Ocenjeno 0 od 5
14,94 
Ocenjeno 0 od 5
9,99 

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪

are you OVER 18?

Za ogled morate biti stari vsaj 18 let!