VINSKA KLET KELENC

Vinska klet Kelenc

Vinska klet Kelenc, ki se vzpenja nad mestom Lendava v srcu Lendavskih Goric, predstavlja stoletno tradicijo vinogradništva. Nahaja se v najseverovzhodnejšem vinorodnem okolišu v Sloveniji, Prekmurskem vinorodnem okolišu, in s ponosom ohranja dediščino ter zagotavlja kakovostno pridelavo vin. S peto generacijo vinarjev združuje tradicijo z modernim pristopom k kletarjenju.

Obdana z vinogradi v čudoviti vinski pokrajini Lendavskih goric, kjer se vinogradništvo prepleta z zgodovino že stoletja, Vinska klet Kelenc ustvarja izjemno povezavo med preteklostjo in sodobnostjo. Vsaka steklenica vina iz njihove kleti je plod te posebne pokrajine in strasti do vina. Skrbno negovani vinogradi ter izbrane grozdne sorte se spreminjajo v vrhunska vina, ki izražajo značaj in avtentičnost tega kraja.

Vabljeni, da se pridružite njihovi zgodbi. Obiščite Vinsko klet Kelenc in doživite edinstveno vinsko izkušnjo. Okusite njihova vrhunska vina, ki izražajo terroir Lendavskih goric in strast vinogradništva, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Prepustite se čarobnosti okusov in vonjav, ki jih ponuja njihova klet, ter odkrijte zakladnico slovenskega vinogradništva.

Izdelki proizvajalca

Ocenjeno 0 od 5
20,70 
Ocenjeno 0 od 5
10,90 
Ocenjeno 0 od 5
10,90 
Ocenjeno 0 od 5
9,50 
Ocenjeno 0 od 5
12,90 
Ocenjeno 0 od 5
9,90 
Ocenjeno 0 od 5
12,90 
Ocenjeno 0 od 5
10,90 
Ocenjeno 0 od 5
12,90 

Ali ste starejši od 18 let?

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. So popolnoma varni in brez glutena 🍪